Een kleine pup ziet de man terug, die hem nar het asiel bracht en reageert op ongelooflijke wijze

Bubba is een kleine terriër uit California van amper enkele maanden oud, maar moest toch al heel wat lijden verwerken. De hond werd tijdens een drugsrazzia gevonden door politieagent Laurich. De eigenaar van Bubba werd aangehouden wegens drugsbezit. Het hondje werd naar een dierenkliniek in Orange County gebracht. Toen de artsen het kleine kereltje onderzochten ontdekten ze dat er iets aan de hand was: de ogen van Bubba waren vergroot.


Ongelofelijk maar waar: de hond zat aan de drugs. In zijn bloed werden heroïne, speed en nicotine aangetroffen. Dat was natuurlijk niet zijn schuld, maar wel die van zijn onverantwoordelijk baasje.


Onder de hoede van een ervaren dierenarts moest Bubba afkicken. Dit is een pijnlijke ervaring want zijn lichaam was afhankelijk aan de drugs geraakt. De ontwenningskuur moet ondraaglijke geweest zijn voor het kleine kereltje.


Maar dat was uiteraard voor z’n eigen bestwil. Vandaag dolt het hondje weer vrolijk rond. De politieagent Laurich die het hondje redde, kon Bubba niet uit zijn hoofd zetten en vereerde hem met een bezoekje. Het hondje kan z’n vreugde nauwelijks onderdrukken.


Ook Bubba was zijn redder niet vergeten. De hele dag speelden en knuffelden ze met elkaar. Jeremy is blij dat het zo goed gaat met Bubba.


Het zal niet meer lang duren voor Bubba klaar is voor een eeuwige en liefdevolle thuis. Ondertussen kan hij verder op krachten komen. Hij heeft in ieder geval wel een vriend voor het leven gevonden: Jeremy.

Wat mooi dat dit verhaal zo’n happy end heeft!

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Dodo en Twitter

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.