Een jonge Poolse ontdekt het dier in een winkel en neemt het mee. Bij haar thuis ontpopt het zich als een heuse superster

De cavia Ludwik had ontzettend veel geluk: toen Agata Nowacka uit Warschau hem in een dierenwinkel vond, was het 12 maanden oude knaagdier niet in al te beste staat. De aanblik van het zieke diertje liet het hart van de jonge vrouw smelten en ze neemt Ludwik meteen onder haar hoede. Thuis brengt Agata het diertje weer in goede gezondheid en algauw ontdekt ze dat haar nieuwe vriendje erg fotogeniek is – ondanks zijn ietwat naakte lijf. Zelfs zonder bonte kleding veroverde deze kleine ster de harten van het hele internet.

https://www.instagram.com/p/BDfs9UzIFpu/

https://www.instagram.com/p/BDS4TbroFnB/

https://www.instagram.com/p/-lm9RMIFlX/

Als we deze leuke foto’s zo zien, verwondert het ons niet dat Ludwik ondertussen een echte internetster geworden is. Op Instagram heeft het naakte knaagdier al meer dan 50.000 volgers en ondertussen heeft hij er zelfs al een vriendinnetje bij: de cavia Rachel.

Dankzij zijn beschermengel Agata heeft Ludwik vandaag alles waar hij maar van kon dromen: roem, liefde en een warm dak boven zijn kleine hoofdje. Het is hem van harte gegund!

DEEL deze schattige cavia met je vrienden op Facebook!


Bron: Mail Online en Instagram / ludwik_guinea_pig