Drijfnat weigert ze de parkeerplaats te verlaten. Maar als de vrouw haar de deken brengt, krijgt ze weer vertrouwen

Valinda Cortez uit Canton, in de Amerikaanse staat North Carolina, wil snel nog even een boodschap doen in de supermarkt. Maar wat ze op de parking van de winkel aantreft, breekt haar hart.

Op de koude, natte beton van de parking zit een drijfnatte, eenzame hond. Valinda stapt uit en haast zich naar het dier om het van dichterbij te bekijken.

De kleine hond bibbert van de koude. Ze had een ontstoken oogje en een wonde aan haar pootje.

Gelukkig had ze in haar auto hondenvoer en snacks bij zich die ze later nog langs het plaatselijke asiel wilde brengen. Ze geeft het doodsbange dier iets te eten en wikkelt het in een deken.

Maar het zou nog een uur duren voor ze het vertrouwen van de arme hond gewonnen zou hebben.

Valinda belt een vriendin genaamd Sue Massie op en samen brengen ze Cassie, zo ze het dier dopen, naar het plaatselijke asiel.

“Ik weet niet hoe ze hier terechtkwam, maar ik hoop dat ze nooit meer terug moet”, zegt Valinda over de vorige eigenaar van het dier. “Ik was amper een uurtje buiten en ik was al bevroren. Zij zat daar al veel langer. Ik wil me nog niet voorstellen hoe koud dat wel geweest moet zijn.”

Cassie is ondertussen helemaal hersteld en wacht om door een liefdevolle familie geadopteerd te worden. We hopen dat ze ditmaal een beetje meer geluk heeft met haar baasje!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.