Dove vrouw adopteert een dove hond die gebarentaal begrijpt. Ze zijn een perfecte match!

Net zoals elke andere hond is Rosie de pitbull lief, speels en aardig. Maar een vaardigheid onderscheidt haar van de andere puppy’s in haar asiel – haar kunde om gebarentaal te begrijpen.

Rosie is doof, maar dat houdt haar op geen enkele manier tegen. Voor ze leerde communiceren aan de hand van gebarentaal was Rosie timide en niet zo sociaal. Maar met de zorg en de leiding van haar vriend, Tracy Peifley, leerde ze op gebarentaal te antwoorden en ontwikkelde ze haar talent om met mensen om te gaan.

Zoals bij de meeste honden waren snoepjes de weg naar haar hart. De snoepjes dienden als beloning om haar gebarentaal aan te leren en als beloning om op bepaalde bevelen te reageren. Rosie bleek een snelle leerling te zijn en vormde een hechte vriendschap met Peifley.

Rosie is zonder twijfel een erg slimme hond. Ze moest echter nog wel even wachten op een familie die bereid was om haar unieke manier van communiceren eigen te maken.

Gelukkig vond ze uiteindelijk wel de perfecte familie.

Cindy Cook, die ook doof is, werd meteen verliefd op Rosie. Cindy en haar hele familie kennen gebarentaal en ze stonden dan ook te springen om Rosie mee naar huis te nemen en haar nog meer tekens te leren. Peifley wist dat er voor haar geen betere familie denkbaar was. Hoewel ze droevig was om afscheid te nemen, weet ze ook dat Rosie in uitstekende handen is.

Bekijk de onderstaande video en DEEL deze uitermate getalenteerde hond met iedereen die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.