Dove oma zingt een liedje voor de 9 weken oude baby. Het gezichtje van de baby, als deze naar oma ‘praat’, laat gegarandeerd je hart smelten

In januari postte Shari Joy een Facebookvideo van een intiem moment tussen haar moeder en babymeisje. Ze zijn beiden doof en in deze video probeerde de bejaarde dame haar kleindochter gebarentaal te leren.

De video won de harten van velen, zeker van zij die weten wat het is om een kind met gehoorproblemen op te voeden. Pamela schreef: “Ja, al mijn vijf kleinkinderen zijn doof.” Aria was dus een van haar kleinkinderen met wie ze het voorrecht had om via gebarentaal een band met hen te smeden.

Haar kleindochter mag dan misschien wel doof zijn, maar het lijkt erop dat ze erg snel weg is met de handgebaren van oma.

Terwijl Aria op haar schoot rust, begon Pamela een vertederende conversatie met de schattige baby. Telkens als ze via gebarentaal met haar communiceerde “praatte” haar kleinkind terug aan de hand van geweldige gelaatsuitdrukkingen.

Het kleintje probeerde zelfs gebaren te maken met haar kleine vingertjes. Pamela had de volledige aandacht van Aria met elke gebaar en beweging. Zo te zien hadden deze twee al een hechte band ontwikkeld.

Aria is zo gezegend dat ze iemand heeft om naar op te kijken. Zolang ze haar oma heeft die haar alles leert wat ze moet weten, zal Aria gebarentaal in geen tijd helemaal onder de knie hebben.

Bekijk de vertederende video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron: www.liftable.com ; Afbeelding: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.