Dorpsbewoners snijden een krokodil open en vinden dan de restanten van een 8-jarig jongetje

Dit is het vreselijke moment waarop dorpelingen een krokodil opensnijden en in het beest de resten van een achtjarige jongen vonden. Het schokkende tafereel werd door een ooggetuige vastgelegd met zijn smartphone in het dorpje Mushumbi in Zimbabwe. Dorpelingen vermoedden dat de krokodil een jonge jongen had opgegeten en schoten het dier dood.

Toen ze de buik van het dier opensneden werden hun ergste vermoedens bevestigd. De resten van de jongen werden uit de buik van de krokodil gehaald en twee dagen later begraven tijdens een gepaste ceremonie.

In de video is te zien hoe andere dorpelingen en lokale politieagenten de gruwelijke scène aandachtig volgen.

Een lokale journalist genaamd Simbarashe Sithole zei: “De krokodil werd neergeschoten en vervolgens opengesneden. Het stoffelijk overschot van de jongen werd in de maag van het beest aangetroffen.”

Omdat Zimbabwe de laatste tijd getroffen wordt door hevige regenval worden er regelmatig krokodillen gezien op plaatsen waar ze anders niet voorkomen. Onlangs werd er eveneens in Zimbabwe een krokodil doodgeschoten die achteraf de resten van een visser in haar maag bleek te hebben.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!


Bron en afbeelding: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.