Doodsbange 11-jarige geeft haar lerares stiekem een briefje. Lerares belt onmiddellijk de politie

Donald Ray Guy, 27, hield zijn vriendin en haar 11-jarige dochter tegen hun wil gevangen in Louisiana. Hij sloot de twee gedurende verschillende weken op in een mobilhome. De moeder schreef een briefje en gaf het met haar dochter mee naar school.

Het is niet duidelijk wat er precies op het briefje stond, maar het gaf aan dat de moeder in de problemen zat en hulp nodig had. Toen haar lerares het briefje las, belde de schooldirectie onmiddellijk de politie. Sheriff Jeff Travis zegt dat hij op 1 november over deze zaak gecontacteerd werd.

De politie kwam ter plaatse met honden. Ze klopten op de deur, maar er volgde niet meteen een antwoord. Nadat ze een huiszoekingsbevel hadden verkregen, kwamen ze terug en troffen Guy in de kast aan. De moeder was ongedeerd, maar ze was doodsbang om te vertrekken.

Ze had geen auto, kon niet aan de telefoon praten en de mobilhome bevond zich in een afgelegen zone. De grootmoeder en moeder van Guy werden ook aangehouden. Travis zegt dat het meisje een lief kind is en het goed stelt. Guy wordt nu vervolgd wegens gijzelneming en huiselijk geweld.

De moeder is nu opgelucht dat ze eindelijk uit deze vreselijke situatie bevrijd werd. DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.