Dood gewaande pup komt op straat tot leven na gebed

David Loop had een doodgewone dag toen hij plotseling iets levenloos in het midden van de weg zag liggen. Toen hij voorbij reed, besefte hij dat het een kleine, witte hond was. Hij dacht dat ze dood was, maar toch keerde hij om met de bedoeling om haar zijn laatste respect te betuigen. Hij tilde haar op en legde haar aan de kant, waarop hij een gebed begon te prevelen. Toen hij opstond om terug naar zijn auto te gaan, zag hij iets wat hij absoluut niet meer verwacht had. De arme hond knipperde naar hem. Hij ging terug naar zijn auto om wat dekentjes te halen en tilde het diertje voorzichtig op dat zichtbaar erg veel pijn leed. Hij kan haar daar niet achterlaten. Het minste wat hij kon doen, was dit arme wezentje uit haar lijden verlossen.

hond1

Toen hij bij de dierenarts kwam, kreeg hij nieuws te horen dat hij evenmin verwacht had. De kansen waren klein, maar het zou kunnen dat ze het zou overleven. Loop ging vervolgens naar een andere dierenarts die de hond die hij Miracle noemde 24 uur op 24 zou kunnen verzorgen.

hond2

Daar werd ze voortdurend in de gaten gehouden en werd ze aan een baxter gehangen. Ze belandde in een soort coma en dat zou de volgende twee dagen ook zo blijven. David bad en vroeg aan God of hij dit arme wezen uit haar lijden moest verlossen of niet. Ook zondag bad hij voor haar in de kerk.

Die namiddag ging hij haar bij de dierenarts bezoeken.

hond3

Ze was wakker en alert. Ze was fel verbeterd die nacht en eindelijk begon er aan het einde van de tunnel een lichtje te schijnen.

hond4

Ze moest verschillende operaties ondergaan, maar geleidelijk aan kwam ze er toch helemaal door. Na deze operaties ging ze met Loop mee naar huis.

hond5

Hoewel Loop blij was dat hij haar mee naar huis kon nemen, was hij toch ook bezorgd dat er nog iets vreselijks verkeerd zou kunnen gaan.

Helaas werd zijn angst realiteit. De hond stopte met eten, kreeg vreselijke diarree en haar tandvlees werd helemaal wit. Ze werd naar de dierenkliniek gebracht, waar ze enkele dagen werd opgevolgd.

hond6

Dezer dagen woont Miracle terug bij de man die haar leven redde. De transformatie sinds de eerste dag dat hij haar vond, is ronduit fenomenaal.

hond7

Kijk maar eens naar die glimlach!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]
[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.