Dokters sturen meisje naar huis om vredig in haar eigen bed te sterven. Als ze “Jezus” ziet, gebeurt er een mirakel.

De moeder van Brittany Backenhaster, Jamie, omschreef haar dochter als “vol leven” en ze hield van zingen in de kerk. Op een ochtend trof Jamie haar dochter bevend en rochelend op de grond aan. Ze had een zware beroerte, iets waar Jamie zelf maar al te vertrouwd mee is. Jamie neemt medicatie om haar aandoening onder controle te houden, maar voor Brittany bleken deze conventionele geneesmiddelen niet te werken. De moeder begon de hoop te verliezen dat haar dochter ooit een normaal leven zou kunnen leiden.

Jamie voelde zich schuldig: “Ik verwijt het me vaak. Ik heb deze ziekte aan mijn dochter gegeven.” Brittany moet een helm dragen om haar tijdens de aanvallen te beschermen en neemt dure medicatie. Soms hebben ze het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. De stress van een ziek kind en financiële zorgen weegt soms zwaar op hen. Op zeker ogenblik moest Brittany drie weken in het ziekenhuis verblijven omdat ze een zware beroerte had. Haar hersenen lieten het afweten en er leek niet veel dat de dokters nog konden doen. Dokters zeiden Jamie dat ze haar dochter naar huis moest nemen om daar in bed van haar laatste momenten te kunnen genieten.

Jamie had de hele nacht gebeden en de volgende ochtend begon Brittany voor het eerst in jaar te reageren. De eerste woorden schokten haar: “Jezus! Jezus!” Brittany keek naar haar moeder en vertelde tot in de kleinste details over haar ontmoeting met Jezus. De dokters, verbluft door deze wending, verklaarden haar de volgende dag helemaal gezond!

Bekijk het verhaal hieronder en DEEL dit wonderbaarlijke bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.