Dit baby-olifantje heeft grote problemen met zijn slurf. De reactie van de kudde hierop is echt hilarisch!

Tijdens een safaritour in het Kruger National Park, kwam een groep toeristen een kudde olifanten tegen. De kudde wilde de weg oversteken, dus besloten de toeristen te stoppen en te kijken naar de activiteiten van de beesten. Het prachtige tafereel werd nog gedenkwaardiger dankzij een grappige baby-olifant, die ook deel uitmaakte van de kudde.

olifantenslurf

Terwijl de olifanten zich aan de rand van de weg verzamelen, genieten ze in alle rust van wat sappig gras, wat ze met behulp van hun slurf in hun bek laten verdwijnen, terwijl ze met staart proberen vliegen te verjagen. Maar het kleine olifantje is duidelijk anders dan de anderen. Hij zwiept heftig heen en weer met zijn slurf. Het lijkt wel alsof hij het maar een lastig aanhangsel vindt. Gefrustreerd blaast hij lucht door zijn slurf en probeert hij er zelfs op te trappen.

Had de baby-olifant misschien iets in zijn neus gekregen, wat jeuk veroorzaakte? Of probeerde hij op die manier de vliegen te verjagen? Of misschien was hij wel gewoon verward over dat lange ding op zijn gezicht. Wat het ook is, zijn bewegingen waren ronduit grappig. Hopelijk was alles na verloop van tijd weer normaal voor hem. De toeristen waren dankzij hem in ieder geval een unieke en grappige ervaring rijker.

olifantenslurf

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.