Dierenbeschermers redden deze stier voor misbruik. Als hij zijn eerste hooibed ziet, gebeurt er iets ongelooflijk aangrijpends.

De stier Bandit heeft zijn hele leven in een veel te kleine stal moeten doorbrengen, zonder te kunnen bewegen, laat staan spelen of vers groen gras eten. Hij zou jammerlijk in zijn kooi zijn omgekomen, moesten deze dappere dierenbeschermers van “Gut Aiderbich” zijn pad niet gekruist hebben. Als ze de stier bevrijden, ervaren de vrijwilligers dat hun inspanningen meer dan de moeite waard waren.

stier

We wisten eerlijk gezegd niet dat ook stieren zo emotioneel konden zijn. Hoe deze zwaargewichten hun dankbaarheid tonen, is werkelijk prachtig. Het is duidelijk dat deze stier ten volle van zijn herwonnen vrijheid geniet! Hij en zijn stalgenoten werden allemaal uit hun veel te kleine stallen bevrijd en leven nu gelukkig en in alle vrijheid in het opvangcentrum van “Gut Aiderbich”.

Als ook jij onder de indruk bent van deze indrukwekkende reddingsoperatie, DEEL deze aangrijpende video dan met elke dierenliefhebber die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.