Dierenartsen kijken naar de röntgenbeelden van de hond en zeggen dat ze zoiets nog nooit eerder hebben gezien [video]

Shauna Bauer woont in Florida. Ze woont vlakbij de oceaan en houdt ervan om in het zonnetje te ontspannen. Op een dag merkte ze een straathond op die ze later Honeybee zou noemen. De hond dwaalde in de straten rond haar huis. De hond was doodsbang toen ze haar probeerde te benaderen. Ze wilde zo wanhopig uit de handen van mensen blijven dat ze zelfs in het water sprong om te ontsnappen. Maar Shauna houdt van dieren en weigerde op te geven. En omdat ze doorzette, begon Honeybee haar te vertrouwen. Toen ze haar toch kon vangen, bracht ze Honeybee onmiddellijk naar de dierenarts.

Een röntgenscan bracht het ondenkbare aan het licht. De dierenarts kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat het lichaam van Honeybee vol pellets zat. De waarheid maakte de dierenliefhebbers misselijk. Iemand had Honeybee opzettelijk met loodjes beschoten – gewoon voor het plezier of om te martelen.

Iedereen was het er over eens dat dit het ergste geval van dierenmishandeling was dat ze ooit al gezien hadden.

In Florida loopt dus een gestoorde dierenbeul rond en Honeybee was schijnbaar een van zijn slachtoffers. Gelukkig begon het systeem van de hond de pellets af te stoten en werden ze op een natuurlijke manier naar buiten geduwd. Maar dat was geen oplossing. De rest van de pellets moesten op een natuurlijke manier verwijderd worden.

Voordien had ze geen enkele reden om mensen te vertrouwen. Maar nu ze via Shauna en de dierenartsen de goede kant van mensen leerde kennen, begon ze stilaan open te bloeien en ontpopte ze zich tot een prachtige hond.

Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.