Diep bedroefde soldaat kwam thuis voor de feestdagen en ontdekte dat haar geliefde pup verdwenen was

Voor soldaten is thuis kunnen zijn met de feestdagen om vrienden en familie te zien het beste geschenk ooit. Een soldaat moest bij thuiskomst echter vaststellen dat een belangrijk familielid ontbrak.

Toen soldaat Katelyn Gallagher vorige maand terugkeerde naar haar huis in Ohio, kon ze niet wachten om haar geliefde hond Buck te zien. Die had ze bij een vriend gelaten die voor hem zou zorgen. “Toen ik in mei vertrok op training, liet ik hem bij een familievriend Angelo Sullo, die me zei dat hij voor Buck zou zorgen”, vertelde Gallagher. “Ik was ze verheugd om hem terug te zien.”

 

Afbeelding: Fox8

Toen ze thuiskwam, was ze diepbedroefd om te vernemen dat Buck verdwenen was. Blijkbaar had Sullo de hond in haar afwezigheid gewoon weggegeven. “Hij wilde me niet meer informatie geven dus ik weet niet wie hem nu heeft”, zei de soldaat. “Ik ben niet boos op de mensen die hem nu hebben want ik weet zeker dat ze niet op de hoogte zijn. Maar ik wil hem echt terug.”

Afbeelding: Fox8

“Hij is echt heel erg lief”, zei Gallagher over haar vijfjarige hond. “Ik kreeg hem wanneer hij negen maanden oud was. Hij is als een zoon. Hij is mijn beste vriend. Ik wil hem echt terug. Dit is echt hard voor me.”

 

Afbeelding: Fox8

Gallagher is nu wanhopig op zoek naar de hond. Ze legde ook klacht neer tegen Sullo. Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Fox8

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.