Deze zwarte kip is ervan overtuigd dat ze een hond is, dus mama behandelt haar ook zo

Jessie Allen kreeg de zwarte kip van een vriend die geen idee had hoe voor een kuikentje te moeten zorgen. “Ze weet dat ik de kippendame ben, dus zei ik, oké, laat maar komen”, zei Allen. “Ze zag er vreselijk uit en zelfs een beetje lelijk. Schattig, zo lelijk dat ze schattig was.” Allen denkt dat de kip – die de naam Puddler Duddler meekreeg – meer een hond dan een kip is. Puddler houdt er niet zo van om met de andere kippen in de ren op te trekken. Ze vindt het veel leuker om bij Allen te zijn in de hoop dat ze een stukje kaas uit de koelkast toegeworpen krijgt.

kip

“Ze gaat mee uit kamperen en vissen geweest”, zei Allen. “Ze heeft ook al op een motorfiets gezeten. Ze houdt ervan om in de auto te rijden en door het raampje te kijken.” Puddler is ook best behulpzaam voor de familie. Toen de echtgenoot van Allen thuiskwam met enkele eieren broedde Puddler ze gedurende dertig dagen uit tot drie kleine kuikentjes.

“Ze houdt er niet van om alleen te zijn”, zegt Allen nog. “Ze volgt me overal als een hond. Ze volgt me zelfs in de badkamer en de slaapkamer – overal. Als ik naar de naaikamer ga, staat ze daar ook. Soms zet ik haar op mijn schouder zodat ze alles mee kan volgen. Ze is gek. Ze is rotbedorven!”

DEEL deze hilarische kip met je vrienden!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.