Deze zwangere pitbull weigert haar puppy’s te baren. De reden? Ik ben helemaal sprakeloos…

Chris en Mariesa hadden een wild leven samen, zeker met het handvol grote honden dat ze thuis hadden rondlopen. Maar op een dag stootten ze in het plaatselijke kennel op een asielhond Storie, die zwanger was van niet minder dan 12 puppy’s. “Honden die puppy’s in een asiel krijgen, is niet het beste wat hen kan overkomen. Het is stresserend voor haar en stresserend voor de baby’s” zegt Chris.  Ze konden Storie niet in het asiel achterlaten. Chris en Mariese beslisten om voor Storie te zorgen en haar een veilige plek te bieden waar ze in alle rust van haar puppy’s zou kunnen bevallen.

hond

Het goedhartige koppel nam Storie mee naar huis, installeerden een comfortabel bedje en wachtten tot ze zou gaan bevallen. Ze dachten dat het nog enkele dagen zou duren vooraleer Storie aan haar nieuwe thuis gewend zou zijn. Maar die nacht gebeurde er iets ongelooflijks. Slechts enkele uren nadat ze van het dierenasiel was verhuisd, begon ze te bevallen. Al haar 12 puppy’s werden gebaard amper 18 uur nadat ze was gered.

Binnen de twee weken begonnen de puppy’s hun oogjes te openen en toonden de wereld hun unieke persoonlijkheden. Hoe kan je nu voor 13 extra honden zorgen? Chris en Mariese deden het alsof ze nooit iets anders gedaan hadden.

Bekijk deze wonderbaarlijke gebeurtenis in de onderstaande video en DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.