Deze stier zat zijn hele leven vastgeketend. Zie hoe hij reageert richting zijn redders. IK BEN IN TRANEN!

Bandit de stier leefde vastgeketend aan een ketting. De stier heeft nooit een leven van vrijheid gekend. Dat veranderde allemaal toen een man hem kwam redden. De reactie van de stier op zijn vrijheid gaat snel viraal.

Overal ter wereld leven er stieren in gelijkaardige omstandigheden als Bandit. De meesten van hen geven op en sterven zonder ooit van de vrijheid geproefd te hebben. Dierenmishandeling komt nog al te vaak voor in onze wereld en het is tijd dat er paal en perk aan wordt gesteld.

Gelukkig is een organisatie als Gut Aiderbichl vastberaden om het verschil te maken. Christian, een medewerker van het opvangcentrum, hoorde over Bandit en schoot onmiddellijk in actie. Hij ging Bandit opzoeken in zijn te kleine stal. Toen hij de stier zag, begon hij hem eerst te knuffelen en te strelen door de staven van zijn kooi. Zo wist Bandit dat hij hier niet was om hem te kwetsen. Op dat moment is het duidelijk dat Bandit in zijn hele leven nog nooit affectie had ervaren. Maar na verloop van tijd gaat Bandit door de knieën voor de blijken van liefde vanwege Christian.

Dan verwijdert Christian de ketens van de voeten van Bandit en springt de stier op en neer van vreugde. Hij heeft lang naar deze dag uitgekeken en eindelijk is het zo ver!

De vrijheidsdans van Bandit is echt aangrijpend en het is iets waar alle dieren recht op hebben.

DEEL deze emotionele redding met je vrienden!    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.