Deze schattige straathond had zijn hele leven niets anders gekend dan ellende en mishandeling. Kijk nu zijn hartverwarmende reactie als hij voor het eerst gestreeld wordt!

Veel geredde honden die hun hele leven niets anders dan misbruik en mishandeling hebben gekend, zijn toch nog in staat om liefde te tonen – maar aanvankelijk zijn ze gewoon bang om mensen te vertrouwen en hun ware, prachtige aard te laten zien.

benji

Benji is zo een van die vele honden. Omdat hij zijn hele leven dakloos was geweest, wist hij niet hoe te reageren toen de redders hem voor de eerste keer streelden. Benji is zo angstig dat ze hem met een touw moeten zien te vangen. Nog hartverscheurender is de aanblik hoe hij er aanvankelijk uitzag.

Zijn vacht was smerig en zat vol parasieten. Benji moest helemaal geschoren worden. Nu moest het moeilijkste nog komen: een nieuwe liefdevolle thuis vinden voor Benji. Lisa Chiarelli, een vrijwilligster van het asiel, nam Benji mee naar huis en stelde hem voor aan Frankie en Lola, twee andere geredde honden. Het duurde tien dagen voor Benji een beetje uit zijn schulp begon te komen, maar het einde van de video is ronduit hartverwarmend!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.