Deze puppy was voor alles doodsbang. Maar wie of wat werd al snel zijn beste vriend? SCHATTIG!

In de loop der jaren is men algemeen gaan aannemen dat katten en honden vijanden zijn. Het oude gezegde luidt immers “Vechten als kat en hond.”

Toen ik deze geweldige video van een puppy en een kitten zag, kon ik mijn ogen nauwelijks geloven. Bekijk deze video en je zult het oude gezegde “Vechten als kat en hond” nooit meer geloven.

Toen ik nog maar enkele seconden van het filmpje gezien had, wist ik meteen waarom deze video op YouTube al meer dan 800.000 keer bekeken werd. Het is zo onwaarschijnlijk schattig en het zal je zeker doen glimlachen.

hondje

De beschrijving van de video op Youtube luidt “Ruggles en Chompers zijn twee kleine vriendjes die elk een prachtig verhaal hebben. En ze konden niet nog schattiger zijn! Ruggles is een kleine Shih-Tzu die vorig jaar werd gered uit de handen van een puppyfokkerij. Zijn kattenvriendje Chompers werd gevonden onder een afdak wanneer ze nog geen twee dagen oud was. De twee werden hechte vrienden.

Ondanks hun zware start in het leven zijn Ruggles en Chompers beiden zeer gelukkig en gezond en werden geadopteerd door een liefhebbend gezin. Ruggles is nu een ambassadeur van het Cherokee County Animal Shelter, het asiel dat hem vroeger het leven redde. Hij en zijn baasjes bezoeken scholen om kinderen te leren over puppyfokkerijen en hondenkennels.

Het verhaal eindigt hier echter nog niet. Als je je afvraagt waarom het schattige stelletje niet samen geadopteerd werd, was dat nochtans wel het oorspronkelijke plan van het asiel. Maar toen Chompers een beetje ouder werd, werd hij ook een beetje ruwer met Ruggles. “Gezien de gezondheidsproblemen werd beslist dat het in belang van beide diertjes zou zijn om ze apart te laten adopteren. Ze zijn beiden gelukkig en zeer geliefd” lezen we in de update.

Verkies jij katten of honden?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.