Deze man wilden alleen maar in de zee baden. Maar als hij uit het water komt, schrikt hij zich rot!

De 65-jarige Ibrahim Fwal leidt een benijdenswaardig leventje in de Italiaanse stad Carrara. Maar iets ontbrak in zijn leven en daarom besloot hij om drie jaar geleden een hond te adopteren en daar is een onbeschrijflijk verhaal aan verbonden.

Ibrahim was altijd al een dierenliefhebber geweest en hij ging in verschillende asielen op zoek naar een gepaste metgezel. In een asiel in Carrara loopt hij een jonge Duitse herder tegen het lijf. De hond is amper enkele maanden oud, maar werd toch al achtergelaten. Het is liefde op het eerste gezicht.

hond1

Hij doopt de viervoeter Rocky en de twee zijn meteen de beste vrienden. Rocky is een ontzettend lieve hond die zijn baasje geen seconde uit het oog verliest. Ibrahim behandelt zijn hond als een zoon. Hij neemt hem overal mee naartoe, ook naar zee. Op een mooie dag zijn beiden weer aan het water. Het is warm en Ibrahim besluit om even te baden. Maar als hij terug uit het water komt, is Rocky verdwenen.

hond2

In paniek zoekt en roept hij om zijn begeleider. Maar nergens valt er een spoor te bekennen van Rocky, ook niet in de lokale asielen. Rocky is spoorloos verdwenen. Bij een laatste zoekpoging aan het strand verneemt Ibrahim dat Rocky door een groep vreemden werd meegelokt. Een fenomeen dat helaas wel vaker voorkomt. Het hart van Ibrahim is gebroken. Zijn ziel vindt geen rust. Rocky werd gestolen en zal niet meer terugkomen.

hond3

Drie jaar later is Rocky een volwassen hond geworden. Niemand weet wat hij al die tijd heeft meegemaakt. Maar wellicht kon hij de mensen die hem stalen ontvluchten of werd hij nog een keer genadeloos verstoten. Gelukkig wordt hij snel door een familie in Salerno geadopteerd. Maar Rocky heeft een rusteloze ziel en breekt steeds weer uit. Omdat zijn nieuwe familie bang is om hem te verliezen, draagt Rocky voortaan een halsband met het telefoonnummer van de familie in.

hond4

Maar Rocky kan opnieuw ontsnappen. Rocky heeft slechts een doel: zijn oude baasje terugvinden. 640 km scheiden hem van zijn oude baasje, een zeer lange route van het noorden naar het zuiden van Italië. Zo geraakt hij 600 km ver tot in Pisa. Daar treft men hem in erbarmelijke toestand aan. Zijn pootjes zijn er erg aan toe.

hond5

Zijn vinder merkt de halsband met het telefoonnummer op. Aan de andere kant van de lijn meldt zich zijn familie: “Het is onze hond.” Maar dan merkt de vinder een tatoeage op. Deze heeft hij al van toen hij nog een puppy was en dat zou zijn lot verder bepalen. Na drie jaar en meer dan 600 km verder zal hij eindelijk Ibrahim terugvinden.

hond6

“Ik kan het niet geloven, ik kan het gewoon niet geloven”, zegt Ibrahim. “Toen men hem met de auto kwam brengen en hij mijn stem hoorde, werd hij helemaal gek van vreugde.”

hond7

Het eerste emotionele weerzien na zo’n lange tijd is iets wat we ons maar nauwelijks kunnen voorstellen. De inspanningen van Rocky om zijn baasje terug te vinden, zijn ronduit indrukwekkend.

hond8

Rocky heeft zijn naam meer dan verdiend. Rocky heeft alle hindernissen getrotseerd om toch maar terug bij zijn baasje te zijn.

DEEL deze wondermooie reünie met je vrienden!


Bron: Facebook / Ibrahim Fwal

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.