Deze man plaatst een videocamera op zijn veranda. Wat hij dan filmt is ronduit bloedstollend

Deze man installeerde een camera met bewegingssensor. Hij hoopt daarmee dieven en stropers te betrappen. Maar wat hij de volgende dag op de beelden ziet, bezorgt hem koude rillingen.

De video toont een vreemde gestalte. In de hand houdt het een soort staf vast en het lijkt wel of het vleugels heeft – precies een fee of een engel! Maar deze man is lang niet de enige die onverklaarbare fenomenen in de natuur waarnam.

1

Deze foto komt uit een woud in Canada. Men ziet duidelijk een ree, die door een gevleugelde creatuur achterna gezeten wordt. De bewoners van het nabijgelegen dorpje beweren dat hier ’s nachts de duivel huist en durven het bos niet meer in te gaan.

2

Ook dit tafereel is onwezenlijk. In het jaar 2012 werd met een infraroodcamera in Pennsylvania deze menselijke gestalte gefilmd. In de video lacht en zwaait ze naar het hartje om zijn aandacht te trekken.

3

Deze foto is uit Michigan. Men merkt een menselijke gestalte op die langzaam voor de camera glijdt. Sommige onderzoekers menen dat het om een buitenaards wezen gaat, want het werd opgemerkt op een ogenblik dat er eveneens meldingen over ufo’s waren.

4

In Texas registreerde een nachtcamera dit meisje. Ze ziet eruit als een indiaan die ooit in deze streek leefde.

5

Een jager maakte deze angstaanjagende foto in een bos rond Louisiana toen hij op herten aan het jagen was.

6

Deze foto’s zouden zo uit een horrorfilm kunnen komen. Wat denk jij dat hier opgenomen werd? Sommige dingen kunnen we gewoon niet verklaren en zullen ons wellicht voor altijd achtervolgen.

DEEL deze angstaanjagende foto’s met je vrienden!


Bron: Damn.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.