Deze man gaat onder een boom liggen om te slapen. Als hij wakker wordt, is hij verbluft over wie er naast hem ligt

Dolph Volker engageert zich in Zuid-Afrika al langer voor de bescherming van bedreigde diersoorten, vooral voor luipaarden. Hij heeft echt een zwak voor de elegante roofkatten. In de zomer van 2014 en 2015 werkte hij als vrijwilliger voor de organisatie Cheetah Experience. De organisatie is gespecialiseerd in de monitoring en instandhouding van de soort. Wat Dolph in het natuurpark meemaakte zal hij nooit vergeten. Want hij ontmoet er “Eden”: een schattige, driejarige luipaarddame die meteen dol op hem is.

dolf1

Het is echt liefde op het eerste zicht. Als Eden en Dolph elkaar voor de eerste keer ontmoeten, kon niemand vermoeden dat de kat niet meer van zijn zijde zou wijken. Hun onafscheidelijke band is bijna te mooi om waar te zijn.

dolf3

Als Dolph op een dag onder een boom bescherming zoekt voor de verschroeiende zon en inslaapt, sluipt Eden op hem toe. Het dier komt stap voor stap dichterbij, gaat liggen en knuffelt zich tegen hem aan!

dolf4

Als hij wakker wordt, schrikt hij zich uiteraard een hoedje maar dan beseft hij dat Eden helemaal geen slechte bedoelingen heeft. Vanaf dat moment zou dit een vast ritueel worden dat ondertussen ook op video werd vastgelegd!

DEEL deze unieke relatie tussen mens en dier met je vrienden!


Bron: YouTube / Dolph C Volker

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.