Deze kat rende 5 keer een brandend huis in. Maar wat ze er telkens in haar bek uitsleepte, laat je hart breken.

Dit is Scarlett de kat. Ze leefde op straat en voedde vijf kittens op. Ze vond onderdak in een verlaten garage en dacht dat dit de veiligste plek was om haar baby’s te beschermen tegen de vijandige buitenwereld.

kat1

Bleek dat het echte gevaar van binnenin het gebouw kwam. Het gebouw werd immers gefrequenteerd door druggebruikers en op een dag brak er brand uit. Scarlett en haar vijf kittens liepen groot gevaar.

kat2

De kittens huilden. Dat is wat de brandweermannen hoorden toen ze arriveerden. Maar wat ze dan zagen, was best schokkend. Ze zagen buiten een verbrande kat die zichtbaar pijn leed. Naast haar zaten haar vijf kittens. Bleek dat ze haar baby’s een voor een in veiligheid had gebracht.

Ze bleef maar terug in het brandende huis lopen, door de rook, om haar kittens stuk voor stuk in haar mond naar buiten te dragen. Totdat ze alle vijf veilig waren …

kat3

Gelukkig zag een brandweerman dit allemaal gebeuren, legde de moeder en haar kittens in een doos en bracht hen naar de dierenarts. Hoewel de moederkat zwaar verbrand was en niet kon zien, bleef ze haar kittens voeden en controleren of ze allemaal oké waren.

kat4

De dierenartsen zagen dat haar mond, neus en pootjes verbrand waren. Haar oren bleken er zelfs helemaal af gebrand te zijn. Helaas kwam alle hulp voor een van de kittens te laat.

kat5

Maar de rest van de kittens overleefde. Het zou een intense week worden, maar de overige katjes begonnen langzaam van hun verwondingen te herstellen.

kat6

De reacties waren overweldigend toen deze heldhaftige moeder in het nieuws verscheen. Iedereen bood spontaan aan om de katten in huis te nemen.

kat7

Het zou nog drie lange maanden duren voor ze allemaal hersteld waren. De katjes werden per twee geadopteerd en Scarlett kwam terecht bij een vrouw genaamd Karen Wellen.

kat8

De moederkat heeft nog regelmatig medicijnen nodig voor haar brandwonden. Maar hier weet Karen Wellen alles van aangezien ze zelfs het slachtoffer werd van een brand.

kat9

Maar de getraumatiseerde kat heeft nu een thuis en krijgt de bijzondere zorgen die ze zo nodig heeft.

kat10

Dit is een verhaal dat nog veel verteld zal worden en het is een goed voorbeeld van de enorme moederliefde die dieren hebben, en dat ze letterlijk door het vuur gaan om hun kinderen te redden.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!


Bron: diyshare.net en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.