Deze jongen vindt 6 grote “ratten” achter de kerk. 1 jaar later zien ze er helemaal anders uit.

Ken woont op de Filipijnen en is 10 jaar oud. Hij is een beetje een beroemdheid, want toen hij amper acht jaar oud was, richtte hij een dierenasiel op: De “Happy Animals Club”. Ondertussen nam Ken al verschillende verwaarloosde dieren op en mensen uit de hele wereld steunen zijn project.

De meeste honden die in zijn Happy Animals Club terechtkomen, zijn verhongerd, verwaarloosd en zeer angstig en Ken moet ze eerst terug “oplappen”.

ratten1

Een goed voorbeeld van dergelijke hond is Hyena. Los van haar slechte fysieke toestand was Hyena ook erg angstig.

ratten2

Maar nadat Hyena door Ken liefdevol onder handen werd genomen, ziet Hyena er nu zo uit en is ze klaar om geadopteerd te worden. Wat een schoonheid is ze ondertussen geworden!

ratten3

Ken redt niet alleen honden, maar ook katjes. Een van deze katjes was Ceiling. Ze kwam uitgemergeld en volledig onder vlooien in het asiel aan.

ratten4

Maar Ken verpleegde de kat weer gezond en nu is ze een montere en vrolijke kat geworden.

ratten5

Maar tot de meest ongewone gasten behoren deze zes puppy’s die Ken in december 2014 op straat gevonden had. De zes waren in zo een slechte toestand dat ze nog nauwelijks als hond te herkennen waren.

ratten6

Hij nam zij mee naar zijn huis, gaf hen medicijnen en vooral veel liefde. Omdat het zo een slimme dieren waren, gaf Ken hen allen namen van wetenschappers. Zo hebben we Bohr, genoemd naar Niels Bohr:

ratten7

En dan is er nog Einstein:

ratten8

Newton, een schattige en rustige hond:

ratten9

Pascal, de vrouwengek. Hij is de kleinste van allemaal, maar daarom niet minder schattig en lief.

ratten10

De vrolijke Planck:

ratten11

Tesla, ongetwijfeld de sluwste van het gezelschap, want hij slaagt er telkens in om uit het goed beveiligde asiel te ontsnappen.

ratten12

Omdat Ken zo’n goed werk verleend, wordt hij ondertussen door mensen uit de hele wereld gesteund. Ondertussen biedt de Happy Animals Club onderdak aan meer dan 40 dieren en vele vrienden helpen Ken om hen terug gezond te maken.

Als ook jij onder de indruk bent van het werk van deze kleine jongen DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.