Deze jongen haat honden. Als zijn moeder een straathond mee naar huis neemt, is zijn reactie ongelooflijk

Roger had het niet gemakkelijk gehad in het leven: de dakloze man uit Monticello in Minnesota in de VS werd als kind misbruikt, liep drie zware hoofdwonden op en vocht na twee operaties om zijn leven. Uiteindelijk wordt hij door alcoholisme en ziekte gedwongen om op straat te leven. Zijn thuis is zijn auto. Maar wat er ook gebeurt, Roger kan altijd op zijn vriendin rekenen die nooit van zijn zijde wijkt: zijn hond Sadie.

kind1

Sadie verloor als puppy haar poot, maar ondanks alles bleef ze altijd erg fit en actief. Elke inwoner van Monticello kent Roger en Sadie. Men helpt hen graag en men doet pogingen om hen van de straat te halen. Maar op 60-jarige leeftijd komt Roger onverwacht te overlijden. Waarom zijn hart het begaf, weet men niet zeker, maar men vermoedt dat de alcohol er voor iets tussen zat. Zeker is dat zijn slechte leefomstandigheden een rol hebben gespeeld. Maar wat moest er nu met Sadie gebeuren? Gelukkig is er een vrouw die weet hoe het nu verder moet.

kind2

Heather Elliot-Heath had altijd alles gedaan om Roger te helpen. Ze kent Sadie erg goed en ze weet dat Roger altijd gewild had dat Sadie een goede thuis zou vinden. Dus neemt ze de hond bij haar in het gezin op. Haar dochter was meteen verliefd op de trouwe hond. Maar Heather maakte zich zorgen over hoe haar achtjarige zoon Randy zou reageren.

kind3

Randy lijdt namelijk sinds zijn geboorte aan autisme en kan niet praten. Een gewone geluidssterkte verdraagt hij nauwelijks, tenzij hij een hoofdtelefoon draagt. Hij heeft zoveel schrik van honden dat zijn angst in blinde haat omslaat als hij er eentje ziet. Als dat maar goed komt!

kind4

Heather maakt zich grote zorgen dat het meteen tot een agressieve confrontatie tussen de twee zal komen. Maar dan treft de moeder haar zoon zo aan op de bank – samen met de hond.

kind5

Blijkbaar zit het gewoon in Sadie om voor mensen te zorgen die hulp nodig hebben. In haar gezelschap is Randy veel rustiger. Sadie heeft zijn vertrouwen helemaal gewonnen en ze doen niets liever dan samen knuffelen. Een ongelofelijke speling van het lot: Hoewel ze de hond uit nood opnamen, heeft Sadie zich ontpopt tot een ware beschermengel voor de autistische zoon.

Voor Randy en Sadie is dit ongetwijfeld het begin van iets heel mooi!

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!


Bron: LittleThings.com en Fox 9

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.