Deze honden werden gemarteld, mishandeld en verstoten. Zie de gedaanteverandering die ze nu hebben ondergaan!

Honden zijn schattige wezens en de meeste mensen beschouwen ze als het beste wat hen ooit overkomen is. Heel wat mensen zijn zelfs bereid om hun leven te geven voor hun honden en honden doen dat omgekeerd zonder nadenken. Het is een band die bestaat uit pure liefde die niemand ooit kan breken.

Maar helaas snijdt het zwaard aan twee kanten. Er zijn helaas ook mensen die hun honden als een deurmat behandelen en hen zwaar verwaarlozen, of erger nog, mishandelen. Dergelijke mensen verdienen geen huisdieren, noch liefde of wat dan ook.

Als honden worden mishandeld en verwaarloosd moet iemand hen redden. Elke hond heeft een beschermengel, maar de honden in Sri Lanka? Zij hebben Dogstar Foundation. Deze organisatie gaat tot het uiterste om honden terug gezond te maken en een tweede kans te bieden in het leven. Hieronder enkele voorbeelden:

Chester

Toen Chester gevonden werd, zat hij onder de schurft en was blind aan een oog. Ze was uitgehongerd en zwaar gedehydrateerd. Dit is hoe Chester er vandaag uitziet!

Errol

Errol was zo bang dat hij zich door niemand liet aanraken en dat was omwille van hoe zijn vorige eigenaar hem behandelde. Errol leerde langzaam terug vertrouwen te hebben in mensen en zijn huid en ingegroeide nagels werden behandeld. Dit is hoe Errol er vandaag uitziet!

Sydney

Deze puppy leed aan zowel fysieke als psychische problemen en als iemand in zijn buurt wilde komen, begon hij te huilen. Hij had wanhopig hulp, verzorging en liefde nodig. In enkele maanden is dit hoe Sydney er vandaag uitziet!

Geweldig bericht toch? DELEN maar!


Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.