Deze hond zouden veel mensen hoogstwaarschijnlijk meteen in willen laten slapen. Maar wat zijn ware kracht is zie je in de laatste foto

De 3 jaar oude, uit een asiel geredde hond Tucker, is een heel speciaal kereltje. Hij lijdt aan mucopolysaccharidose, een ziekte die verschillende medische problemen met zich brengt, maar voornamelijk verantwoordelijk is voor misvormingen in het gezicht.

https://www.instagram.com/p/BJGQa4ajiY1/

Daarom lijkt het hondje een beetje op een vleermuis wanneer hij lacht. Tucker woont bij zijn baasje in Los Angeles die hem redde van de dodelijke injectie.

https://www.instagram.com/p/BLjBRW6DWF4/

Omdat zijn voorste pootjes verlamd zijn, kan hij niet goed lopen. Dat hindert hem echter niet van het toch telkens weer te proberen en zijn omgeving te verkennen. De zonnebril draagt hij om zijn ogen te beschermen.

https://www.instagram.com/p/BI6r8Nrjh6s/

Ondanks zijn handicap is Tucker een opgewekte kerel die zijn baasje heel wat vreugde bezorgt en uitstekend met andere honden kan opschieten.

https://www.instagram.com/p/BCyV1dQBGBF/

En hij brengt ook mensen die aan dezelfde ziekte lijden heel wat vreugde. Hier bracht hij geduldig de hele dag door met een meisje dat eveneens verlamd is.

https://www.instagram.com/p/BDgkZIXhGGn/

Tucker toont aan dat we ondanks onze medische problemen en complicaties toch vreugde in andermans leven kunnen brengen.

DEEL deze inspirerende hond met je vrienden!


Bron: The Dodo