Deze hond wil de zwangere buik van mama niet alleen laten. Dan ontdekken ze waarom… ONGELOOFLIJK!

De meeste ouders hopen dat hun vierbenige baby’s het goed kunnen vinden met hun pasgeborene, maar soms worden ze jaloers en kunnen het simpelweg niet verdragen dat iemand anders nu met de belangstelling gaat lopen. Dat is waarom de vrienden van een koppel adviseerden om hun hond Keola weg te doen.

hond

Maar de 21-jarige Alhanna Butler en haar echtgenoot Ricky, 25, dachten er nog niet aan om hun geliefde hond weg te doen, zeker niet omdat ze de eerste was om te beseffen dat Alhanna zwanger was. “We deden test na test, maar telkens zonder resultaat. Ze bleven allemaal negatief” vertelde Alhanna.

“Op een dag had ik een negatieve test in de vuilnisemmer gesmeten en ging uit om te shoppen. Toen we terugkwamen, had Keola in de vuilnisbak zitten rommelen en had de zwangerschapstest eruit gehaald. Ze had die emmer al jaren niet meer aangeraakt, dus dat was nogal vreemd. Ze zat daar met de test voor zich alsof ze ons iets wilde zeggen.”

“Ik nam de test en zag een tweede, zeer zacht streepje – Ik kon het niet geloven. Ik toonde het meteen aan Ricky en zei dat Keola wilde zeggen dat ik zwanger was, maar hij zei dat het streepje gewoon te zwak was en dat het gewoon toeval was, dus gooiden we het opnieuw weg” vertelt Alhanna. Maar Keola had gelijk, ze waren twee weken zwanger.

hond1

“We waren door het dolle heen en beseften dat Keola echt een heel speciale hond is die dingen kon detecteren die wij niet konden.” Maar 16 weken later moest Alhanna naar het ziekenhuis met intense pijn en ziekte, waarvan de artsen zeiden dat het niets was.

Keola voelde dat er iets niet klopte en probeerde hen dat wanhopig te vertellen.

“Niemand begreep echt hoe ziek is was – maar Keola wel. Ze duwde me en huilde, en ik kon eigenlijk nooit achterhalen waarom ze dat plotseling begon te doen. Ricky zei dat ze erg droevig was wanneer ik naar het werk vertrok, terwijl ze daar vroeger nooit problemen mee had.”

hond2

Alhanna besliste uiteindelijk om naar Keola te luisteren, maar toen ze opnieuw in het ziekenhuis arriveerde, stortte ze in en stierf bijna aan een dubbele nierinfectie. De artsen konden Alhanna en haar ongeboren zoon redden, maar waarschuwden dat als ze een dag later was gekomen, ze wellicht dood was geweest. “Ik twijfel er geen seconde aan dat ik en Lincoln er vandaag niet waren geweest zonder Keola” vertelde ze.

Zou jij naar een hond luisteren als hij of zij zich zo gedroeg? Laat het ons weten in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.