Deze hond werd bij het afval gezet. Als ze de plastic zak helemaal openen, happen ze naar adem

Je zou denken dat met al die gevallen van dierenmishandeling die we dagelijks horen, de schok niet meer zo groot zou zijn. Maar hier volgt dan toch weer een verhaal dat ons helemaal de adem afsnijdt.

hond1

Twee vrouwen zijn in Italië onderweg als ze een grote vuilniszak in een opgedroogde rivier zien liggen. Ze hoorden kreten en gejammer uit de zak komen en als ze het opendeden, kwam er een angstige hond tevoorschijn.

hond2

Haar achterste poten werden samengebonden met een kabelbinder voor ze in de zak werd gestopt.

hond3

Linda Li, een vrijwilligster van een plaatselijke dierenorganisatie, werd er bijgehaald en ze zag dat het dier er erg aan toe was. De hond was gedehydrateerd en zat helemaal onder de larven.

hond4

De hond werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, waar ontdekt werd dat de achterste poten om een nog onbekende reden verlamd waren.

hond5

Maar dat weerhoudt haar er niet van om toch nog met haar staart te kwispelen, om de eenvoudige reden dat ze blij was dat er iemand haar een beetje aandacht schonk.

hond6

Nu is Oliveira dolgelukkig. Ze woont met andere hondenvrienden samen bij een geweldige familie en slaapt op de bank wanneer ze daar zin in heeft.

hond7

Ze is erg dankbaar dat de twee vrouwen haar vonden en dat de dierenartsen zoveel tijd in haar investeerden om haar er terug bovenop te krijgen.

DEEL dit verhaal met elke hondenliefhebber die je kent!


Bron: Facebook/Linda Li

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.