Deze babykat gedraagt zich als een hond. Maar hoe de 3 husky’s reageren, laat de familie versteld staan

Eigenlijk was er voor het kleine, doodsbange en achtergelaten katje Rosie nergens plaats. Ook als een familie het uitgemergelde katje vindt, hebben ze eigenlijk evenmin een plekje voor Rosie, want de liefdevolle familie heeft al drie volwassen husky’s en daarmee hebben ze hun handen al meer dan vol. Daarom zoekt de familie dringen een verblijfplaats voor het amper vier weken oude diertje. Maar alle inspanningen blijken tevergeefs …

husky1

Maar de familie krijgt het niet over hun hart om het katje naar een asiel te brengen en kan haar eenvoudigweg niet vergeten. Daarom besluiten ze na hun tevergeefse zoektocht naar een nieuwe thuis het katje gewoon te houden! En iedereen staat compleet perplex als ze zien wie de moederrol op zich neemt: de huskydame Lilo!

husky2

husky7

husky6

husky5

husky4

husky9

husky8

husky3

De hond neemt het katje als haar eigen puppy aan, beschermt haar en ontfermt zich over haar. Deze liefde is uiteraard helemaal wederzijds en het komt zelfs zover dat Rosie zich eveneens als een hond begint te gedragen. Ze is niet weg te slaan bij haar hondenroedel en is echt een lid van de familie. Dat bewijzen deze foto’s helemaal en het is zo grappig om ze samen in actie te zien.

Waanzinnig eigenlijk hoe dieren ons steeds weer aantonen dat liefde en tolerantie werkelijk grenzeloos zou moeten zijn. Rosie voelt zich zichtbaar opperbest bij haar nieuwe familie en haar verhaal maakt van deze roedel echte internetsterren!

DEEL deze schattige familie met je vrienden!


    Bron: YouTube en Stern

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.