Deze baby sliep elke nacht samen met een slang. Zie wat er 11 jaar later van hem geworden is

Sambath is een jongen van 11 jaar oud uit Cambodja. Hij is enig kind, maar hij is zelden echt alleen: zijn gezelschap is niet bepaald gebruikelijk.

Het gaat om een python van 6 meter lang die 120 kg weegt! En het kind en de slang zijn altijd samen. Hij speelt ermee en elke nacht gaan ze samen slapen.

Enkele dagen voor de moeder van Sambath zou bevallen had ze een droom over een slang die hun gezin zou beschermen. Drie maanden later, toen Sambath nog een kleine baby was, ontdekken ze een slang naast zijn bedje. Zijn vader zette de toen nog kleine slang terug buiten maar enkele dagen later was de slang daar weer. De ouders beslisten om de slang te houden. De slang werd Chomran gedoopt en groeide samen op met Sambath.

De ouders zijn ervan overtuigd dat de slang hen tegen alle het kwade beschermt. Chomran heeft zijn eigen kamer en krijgt elke dag 12 kg kip te eten.

Sambath zelf zegt: “Ik laat Chomran me nooit afnemen. Dat zal gewoon nooit gebeuren. Ik hou gewoon teveel van deze slang.”

Pythons vallen zelden mensen aan tenzij ze zich bedreigd voelen. Bekijk het hele verhaal hieronder en DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.