Deze automobilist ziet, dat er iets uit de auto voor hem wordt gegooid. Als hij herkent wat het is, schrikt hij zich rot

Het is een rustige en zonnige dat als Mohamed Mediouni op de snelweg onderweg is. Plotseling begint de auto voor hem zich vreemd te gedragen. Hij slingert wild rond en opent dan zijn raampje en twee handen gooien een bundeltje op straat. Dan geeft de bestuurder volle gas en raast ervandoor. Gelukkig is Mohamed aandachtig en ziet hij wat er op de snelweg ligt: een levende hond!

De hond viel hard op het asfalt, draaide zich nog een paar keer om en viel dan roerloos neer. Mohamed kan zijn auto veilig tot stilstand brengen en haast zich naar het gewonde dier. De aanblik is gewoon hartverscheurend.

Het kleine kereltje leeft nog, maar is er erg aan toe. Mohamed brengt het gewonde dier naar het dichtstbijzijnde dierenhospitaal. Nog onderweg doopt hij het dier “Buddy.” De dierenarts meet de schade op: meerdere gebroken botten, bloeduitstortingen en schaafwonden. Maar met de gepaste verzorging zou hij het wel halen.

Buddy moet vreselijk mishandeld geweest zijn, want telkens als mensen in zijn buurt komen, krimpt hij angstig in elkaar. Hij kruipt in een hoekje en begint te rillen van de schrik.

Maar de redders van Buddy hebben veel geduld. Na zes weken begint hij langzaam weer mensen te vertrouwen. Vandaag is hij nog nauwelijks herkenbaar, en geniet hij weer met volle teugen van het leven.

Gelukkig is Buddy helemaal hersteld. Niet te geloven dat ze deze lieve hond gewoon op de snelweg dumpten. Maar toch goed om weten dat er nog mensen zijn als Mohamed die van dieren houden en niet wegkijken als ze een dier in nood zien.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.