Hij denkt dat het grappig is om een meisje te pesten, maar ontdekt op pijnlijke wijze dat ze traint voor martial arts [video]

In de goede oude tijd zochten pestkoppen hun slachtoffers nog persoonlijk uit op de speelplaats. Ze begonnen dan gemene dingen te zeggen voor een hele groep kinderen, maar zo wist je tenminste wie de pestkoppen waren. Maar vandaag in het digitale tijdperk krijgen kinderen met een heel ander soort pestkoppen te maken. Vandaag vallen deze pestkoppen hun slachtoffers – vaak anoniem – aan door gebruik te maken van het internet en de sociale media.

Een meisje weigerde zich echter nog langer te laten pesten door een jongen op Facebook. Ze besloot de pestkop een lesje te leren en dat deed ze in ware MMA-stijl … De schoft dacht zich veilig te kunnen verschuilen achter zijn computer, maar dat was dus buiten deze meid gerekend.

Nadat de clip viraal ging, vroeg de Braziliaanse Jiujitsu-leraar Kit Dale het meisje de toestemming om de video met zijn fans te delen. Hij schreef bij de video: “Ik moedig iedereen aan om martial arts te leren. Het is goed voor het zelfvertrouwen en soms heb je het gewoon nodig om voor jezelf op te komen en jezelf te beschermen.”

Hoewel het meisje gewoon voor zichzelf opkwam, werd ze wel geschorst van school. Maar ook de jongen kwam er niet ongestraft vanaf, althans toch niet zonder een blauw oog waar hij een paar dagen mee moest rondlopen. Het bewijs dat hij van een meisje een pak voor de broek had gekregen!

DEEL deze dappere meid met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com en Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.