De zoon van deze soldaat lijdt aan hersenverlamming. De verrassing die hij voor zijn vader heeft? Ik kan niet ophouden met huilen …

In Amerika is het schering en inslag dat mensen hun geliefden zien vertrekken om hun land te verdedigen. Hoe hartverscheurend het afscheid is, zo hartverwarmend is de hereniging wanneer de dappere soldaten eindelijk terug thuis komen.

soldaat

In deze video van CNN zien we een van de meest hartverwarmende reünies die we ooit gezien hebben. Deze video heeft iets extra bijzonder omdat een van de zonen van deze soldaat aan hersenverlamming lijdt. Hij verwachtte om thuis te komen en hem in een rolstoel te begroeten.

De ziekte is bedroevend omdat het mensen verhindert om een gewoon leven te lijden en tot op vandaag is er nog steeds geen behandeling gevonden waardoor de patiënten tot een rolstoel veroordeeld zijn. In plaats van in een rolstoel zag deze vader zijn zoon echter gewoon op zijn twee voeten en bewoog zich zo snel als hij kon richting papa.

De artsen beweerden dat de zesjarige jongen nooit zou kunnen lopen, maar in afwezigheid van zijn vader oefende hij elke dag om hem bij zijn thuiskomst te kunnen verrassen.

Bekijk de aangrijpende video hieronder en DEEL dit hartverwarmende bericht met iedereen die je liefhebt!

[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.