De vrouw zet in de gloeiende hitte een vuilniszak buiten. Wat men daarin vindt, zorgt voor een schok

Op een snikhete zondagochtend doet een medewerker van het asiel in Woodhaven, VSA, een vreselijke ontdekking: voor de deur van het asiel had iemand een zwarte vuilzak achtergelaten. Daarin vond de verpleger een kooi met een gehavende “bewoner”.

vuilzak1

In de kooi zit een kleine Yorkshire-Terriër, verwaarloosd en doodsbang. De hond krijgt onmiddellijk de nodige medische zorgen toegediend. Ook de politie werd er onmiddellijk bijgehaald: op de bewakingsbeelden van het asiel is te zien hoe een vrouw naar het gebouw sluipt, de zak achterlaat en dan snel weer wegloopt. De vrouw wordt nu door de politie opgespoord en zal zich wegens dierenmishandeling moeten verantwoorden.

vuilzak2

Ondertussen krijgen de dierenverzorgers het hondje weer op de been en dopen het “Gladys”. Het mag een wonder heten dat het diertje gevonden werd, want het asiel was eigenlijk gesloten op zondag en buiten liepen de temperaturen op tot 30 graden, waardoor het kooitje in de vuilniszak letterlijk een bakoven was. Dat moet de eigenares van de hond toch geweten hebben als ze de zak daar achterliet in de verschroeiende zon?

vuilzak3

Terwijl de zoektocht naar deze dierenbeul verdergaat, heeft Gladys een nieuwe liefdevolle thuis gevonden, waar ze niets tekort komt. Bij Lynn Lorenzetti is de kleine Yorkshire in uitstekende handen!

Godzijdank kan Gladys deze nachtmerrie eindelijk achter zich laten. We wensen haar en haar nieuwe baasje het allerbeste toe!

DEEL deze mooie redding met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.