De vrouw ligt op sterven, maar plotseling voelt ze een hete adem. Dan kunnen de verpleegsters hun tranen niet meer bedwingen.

Het is een pakkend tafereel dat zich voor het Wigan Royal Ziekenhuis in Wigan, Engeland, afspeelt: verpleegster hebben de 77-jarige Sheila Marsh in haar bed naar buiten gerold voor de deur van het ziekenhuis om haar laatste wens te vervullen – de bejaarde dame ligt op sterven en ze wil van haar beste vriend afscheid nemen.

tranen1

De vierbenige bezoeker aan het bed van Sheila heet Bronwen: het is haar geliefde paard om wie ze zich 25 jaar lang bekommerd heeft. Sheila wou hem absoluut nog een laatste keer zien. Haar dochter Tina regelde de ontmoeting in samenspraak met het personeel van het ziekenhuis.

Uiteraard mocht het paard het ziekenhuis niet binnen, dus moest het treffen buiten plaatsvinden. Op de foto zien we hoe Bronwen zijn geliefde baasje een afscheidskus geeft. Pauline Law, de directrice van het ziekenhuis, vertelt: “Het is duidelijk dat dit heel belangrijk was voor onze patiënte en haar familie. We voelen ons vereerd dat we getuige waren van dit prachtige moment.”

DEEL deze ontroerende foto met je vrienden op Facebook!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.