De vrouw kijkt in de kooi en ziet de mishandelde hond. Wat hij doet als ze hem mee naar huis neemt? Hartverwarmend en gewoonweg prachtig!

De studente Kayla Filoon uit Philadelphia wist niet dat haar leven voorgoed zou veranderen toen ze enkele weken geleden naar het asiel ging om er als vrijwilligster met de honden te gaan wandelen.


Ze wandelde voorbij de kennels en merkte een nieuwkomer op: het was Russ, een jonge pitbull.

Russ zat rustig in zijn kooi en keek Kayla aan. Ze zag dat hij er een mishandeld en verwaarloosd uitzag. Hij leed aan een oogontsteking, hoestte, had een jeukende huidaandoening en zijn staart was door een verwonding bebloed.

Kayla nam Russ mee naar de tuin. Hij liet zich gewillig aan de leiband voeren en had snoepjes uit haar hand. Maar wat meteen het hart van Kayla verwarmde was het feit dat Russ meteen met haar wilde knuffelen. Het gevoel tussen hen beiden was helemaal wederzijds.

Kayla kwam de volgende dag terug en ditmaal zou ze met Russ in de vrije natuur gaan wandelen. Toen ze even rustten, legde Russ zijn hoofd op haar schoot, en toen wist ze dat ze deze hond niet meer wilde afgeven. Ze gingen terug naar het asiel en nog dezelfde dag regelde ze zijn adoptie.

Ze hebben elkaar amper twee weken geleden voor het eerst ontmoet, maar sindsdien week Russ geen ogenblik van Kayla’s zijde. Als ze aan het studeren is, kruipt Russ gezellig tegen haar aan.


Ze geeft Russ dagelijks medische baden om zijn huidaandoening te behandelen.


Russ is helemaal dol op zijn nieuwe baasje, en dat is omgekeerd eveneens het geval. Wat een mooi team, en hoe goed dat ze elkaar gevonden hebben. Ze waren duidelijk voor elkaar voorbestemd.

DEEL deze ontroerende redding met je vrienden!

Bron: Today en Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.