De vrouw adopteert een klein katje. Minuten later kan ze amper geloven wat ze ziet

De 22-jarige Australische Hayley Hyrule kampt al langer met angststoornissen waardoor ze vaak gewoon het huis niet uit durft. Maar dan adopteert de jonge vrouw het keeshondje Okami. Hij is haar altijd trouw en wijkt geen ogenblik van haar zijde.

Omdat ze zich zo goed voelde met haar viervoeter adopteerde ze zelfs nog een klein katje genaamd Loki. Toch is ze aanvankelijk een beetje nerveus. Zal Okami het kleine katje wel zomaar aanvaarden?

Eerst houdt Okami het bij een beetje voorzichtig snuffelen. Hayley houdt haar adem in. Hopelijk zullen de twee een beetje met elkaar kunnen opschieten.

Maar al na twee minuten wordt het duidelijk: de twee hebben elkaar echt gevonden. Okami “adopteert” Loki in de meest letterlijke betekenis van het woord: vanaf nu zouden de twee gewoon onafscheidelijk zijn.

Ze zijn echt gemaakt voor elkaar: ze houden er vooral van om samen te knuffelen.

Ook Hayley is erg blij. De vriendschap tussen deze twee heeft ook een rustgevende invloed op haar eigen leven.

Hayley kan maar niet genoeg krijgen van haar geliefde huisdieren. De twee lijken elkaar ook altijd veel te vertellen te hebben.

Echt twee handen op een buik – om weg te smelten!

Met de angststoornis van Hayley gaat het ondertussen ook een stuk beter. Dankzij haar twee lieve huisdieren heeft ze de rust gevonden waar ze altijd al naar op zoek was.

DEEL dit schattige duo met je vrienden!


Bron: Bored Panda

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.