De verminkte vogels schreeuwen in het donker. Als de dierenbeschermers zien, waardoor de dieren de wonden hebben opgelopen, worden ze misselijk

Onder jarenlange druk van dierenwelzijnsorganisaties zijn talrijke producenten van voedingsmiddelen overgeschakeld op het gebruik van eieren die niet afkomstig zijn uit legbatterijen, maar uit zogenaamde kooivrije omgevingen.

Maar hoeveel beter is dit in werkelijkheid? Is er echt iets veranderd? De dierenwelzijnsorganisatie Direct Action Everywhere verschafte zich eind oktober 2016 heimelijk de toegang tot een eierenboerderij van de multinational Costco, die naar eigen zeggen gespecialiseerd is in deze “gewetensvolle” manier van kippen houden …

vogel

Een heel leven lang in een veel te kleine ruimte, met duizenden soortgenoten in het vuil en vervuilde lucht. Geen wonder dat de arme dieren krankzinnig worden en elkaar beginnen aan te vallen.

Ella kon uit deze hel bevrijd worden. We hopen dat deze video overal ter wereld de ogen kan openen over de zogenaamde “kooivrije kippen”. DEEL deze belangrijke boodschap met je vrienden op Facebook!

WAARSCHUWING: Deze video bevat beelden die door sommige kijkers als schokkend ervaren kunnen worden.


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.