De reactie van deze pitbull, als hij wordt herenigd met zijn baasje, die uit het ziekenhuis terugkomt, laat je hart smelten

Dit is een verhaal over hoe toegewijd een mens en een hond wel kunnen zijn voor elkaar. Rick en Karma zijn al heel lang samen, en zouden gewoon alles doen voor elkaar. Toen Karma in een rivier viel, aarzelde Rick geen seconde om achter haar aan te springen en haar te redden.

Gelukkig haalden ze het beiden. Maar Rick begon erg ziek te worden van een infectie die hij in het rivierwater had opgelopen. Zonder de gepaste medische verzorging zou dit levensbedreigend kunnen worden. Helaas kende Rick niet meteen iemand die voor Karma zou kunnen zorgen terwijl hij behandeld werd, dus moest hij haar even in een opvangcentrum achterlaten.

Na twee weken behandeling was Rick goed genoeg om het ziekenhuis te verlaten. En de eerste plaats waar hij naartoe ging, was het opvangcentrum.

Iedereen was blij dat er iemand terugkwam voor Karma, maar dat was nog niets vergeleken met de reactie van Karma zelf!

Ze was een en al lachen en knuffels, en ze overstelpte haar baasje met natte kussen. Uiteindelijk belandde de man zelfs op de grond!

Dit is overduidelijk ware liefde tussen een mens en zijn hond, en Karma was dolblij dat ze terug naar huis kon.

DEEL deze prachtige reünie met je vrienden!


Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.