De man ziet bij de serveerster de tatoeage van de hondenpoot. Als ze de rekening ziet, barst ze in huilen uit

Christina Summitt uit Clinton in de Amerikaanse staat New Jersey, stiefmoeder van drie kinderen en serveerster van beroep, moet drie baantjes tegelijk doen en ook ‘s nachts werken. Op een dag verzeilt ze zo mogelijk nog in een moeilijkere situatie. Haar geliefde hond Tucker verslikt zich in een tennisbal en is in levensgevaar. Ondanks haar drukke werkdagen aarzelt ze geen seconde om hem naar de dierenkliniek te brengen.

rekening1

Tucker, een mix tussen een labrador en een Deense dog, woont al drie jaar bij Christina. Ze houdt van haar hond zoals een eigen kind. Maar als ze hoort dat de operatie 2.700 dollar zal kosten, maakt ze zich zorgen. Dat geld heeft ze gewoonweg niet. Maar toch beslist ze om Tucker te redden. Ze zal wel een manier vinden om de operatie te betalen, denkt ze.

rekening2

Toen ze ’s avonds op een van haar drie baantjes in een bar van een hotel aan het werk was, werd ze door een koppel aangesproken over haar tattoo. Die zag eruit als een hondenpootje.

rekening3

Dus vertelt Christina over Tucker en zijn operatie. Ze had zelfs al een plan: ze zou haar auto verkopen om genoeg geld te hebben. De verkoop zou een groot verlies zijn, maar de liefde voor haar hond was gewoon groter.

Nadat het stel dit gehoord had, vroegen ze om de rekening. De man vult het bedrag van het drinkgeld in en geeft haar zijn creditcard om de betaling uit te voeren. In de VS is het gebruikelijk dat men tussen de 15 tot 20 procent drinkgeld betaalt. Maar als Christina de rekening ziet, kan ze haar ogen nauwelijks geloven. Het paar wil Christina 1.000 dollar geven.

Christina spreekt het stel aan en vraagt of ze zich vergist hebben. Het stel antwoordt dat het helemaal klopt en dat ze verder voor de genezing van haar hond zullen bidden. Ze laten Christina achter in tranen die een enorme hulp voor haar hond gekregen heeft. Ze post haar ervaring op Facebook en zo verschijnt ze zelfs op televisie!

rekening4

We kunnen jullie melden dat Tucker ondertussen helemaal hersteld is van zijn operatie. Wat een geluk dat Christina geen schulden moest maken, maar van wildvreemde, goedhartige mensen hulp kreeg. Dergelijke mensen maken van de wereld een betere plek!

DEEL dit geweldige gebaar met je vrienden!


Bron: LittleThings en Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.