De man neemt de zwerfhond bij hem in huis. Na een paar dagen gelooft hij zijn ogen niet.

Op een dag ging de New Yorker Jon met zijn eigen hond Demo wandelen, toen hij op zijn weg door Brooklyn op een verweesde pitbull puppy stootte. Deze kwam over de straat direct op hen afgelopen. Jon was aanvankelijk een beetje zenuwachtig want hij wist niet of de twee honden wel overeen zouden komen, maar de drie waren meteen de beste vrienden.

lachen1

Omdat niemand in de buurt de zwerfhond kende, nam Jon de kleine mee naar huis. Hij noemde hem Brinks en begon met de hulp van flyers naar zijn baasje te zoeken. Als er zich na een maand nog geen eigenaar of eigenares aanmeldt, beseft hij dat Brinks zijn liefdevolle thuis bij hem gevonden heeft. Brinks wordt een nieuw familielid en zal een vast onderdeel van het leven van Jon worden. Algauw viel Jon iets eigenaardig bij de hond op. Als Brinks vrolijk was dan lachte en grijnsde hij als een echte mens!

lachen2

Zijn geweldige glimlach heeft hem ondertussen tot een beroemdheid gemaakt. Hij en zijn redder hebben ondertussen meer dan 21.000 fans op Instagram.

lachen3

Het goede humeur van Brinks werkt aanstekelijk op Jon: “Het leuke is dat Binks bijna als een echte mens lacht. Hij lacht als hij lekkers krijgt. Hij lacht als ik hem ’s ochtends begroet en hij lacht zelfs als hij slaapt. Hij lacht wanneer hij in de auto mag meerijden of wanneer hij in het zonnetje ligt te relaxen. Hij schijnt gewoon altijd vrolijk te zijn.”

lachen4

Ondertussen is het 12 jaar geleden dat hij in de armen van zijn nieuwe familie liep. En zelfs een bezoek aan de dierenarts kan de pret niet bederven.

lachen5

Goed om weten dat er in elk wezen een liefdevol karakter zit – mens of dier. Het is gewoon onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze brede glimlach. We kunnen gerust zeggen dat Brinks het lachen niet verleerd heeft sinds hij Jon heeft leren kennen!

DEEL deze lachende hond met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.