De lerares zegt haar dat ze naar de deur van het klaslokaal moet kijken. Wat ze dan ziet? Schattig!

Geef het maar toe, we worden allemaal wel week bij het zien van emotionele reünies tussen militairen en hun families. We krijgen er vaak de tranen van in de ogen om de eenvoudige reden dat dergelijke momenten hartverwarmend en liefdevol zijn. Deze dappere soldaten offeren zoveel op voor hun land en het hogere goed, terwijl hun families bezorgd en angstig achterblijven, zonder te weten of ze hun geliefde ooit nog zullen terugzien.

meisje

Dergelijke reünie hoeft echter niet altijd met tranen overspoeld te worden om prachtig te zijn. Als het kind van een militair nog erg jong is, voelt hij of zij nog niet de angst die de echtgenote of de moeder ervaart. Ze vragen misschien af waar mama of papa is, maar weten dat ze snel weer thuis zullen komen om te spelen. En wanneer ze dat doen is het niets anders dan lachen en knuffelen!

Deze militair besliste om zijn dochter op school te verrassen. Ze bezorgen haar de verrassing van haar leven en wanneer ze hem ziet kan ze alleen maar “Oh, papa” op de meest schattige manier uitbrengen. Ze vliegt hem in de armen en lacht en giechelt onophoudelijk. Nu papa terug is, heeft ze veel om hem te laten zien, zoals haar papieren vliegertje bijvoorbeeld!

DEEL dit bericht als ook jij moest glimlachen bij dit blije weerzien!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.