De klanten van het tankstation kunnen niet geloven wat er op de halsband van de hond staat. Is dit echt serieus bedoeld?

Toen Sabrina Plannerer en haar partner in Mogi das Cruzes in Brazilië een half afgewerkte bouwplaats kochten, wilden ze bouwwerken verder afmaken en het tankstation overnemen. Maar ze hadden geen rekening gehouden met deze viervoeter.

De hond werd door zijn vorige eigenaar op de bouwplaats achtergelaten. Sindsdien bleef hij in de buurt rondhangen en hoopte hij wellicht dat zijn baasjes ooit nog zouden terugkomen.

Sabrina had deze uitgehongerde hond opgemerkt en kon het niet over haar hart krijgen om hem aan zijn lot over te laten. Ze bracht de hond naar de dierenarts om hem te laten inenten en ontwormen. Ze bouwde zelfs een hondenhokje op de bouwplaats en plaatste een voederbakje dat ze elke dag bijvulde. Ze doopte haar nieuwe vriend “Negâo.”


Sabrina wist echter niet hoe Negâo op de drukte van een tankstation zou reageren. Maar ze had zich geen zorgen hoeven te maken. Hij begroet de klanten steeds met een kwispelende staart en is bij de vaste klanten zo geliefd dat hij altijd lekkers krijgt.


Aan zijn gloednieuwe halsband hangt zelfs een “medewerkersbadge” met foto!


Elke dag maakt Sabrina ook een lange wandeling met hem zodat hij toch genoeg beweging krijgt. Want zo’n geweldige werknemer heeft natuurlijk ook recht op een welverdiende pauze!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron: The Dodo en Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.