De jongeman vraagt in het asiel naar de “moeilijkst handelbare” hond. Als hij de buik van dit dier ziet, twijfelt hij geen seconde.

Als de footballspeler Ronnie Stanley met zijn vriendin naar het dierenasiel BARCS in Baltimore gaat, denken de personeelsleden dat ze hem niet goed verstaan hebben: “We zijn op zoek naar een hond die hier al erg lang verblijft en heel moeilijk handelbaar is” legt de jonge sportster uit. En zo zijn er wel een paar: Vooral oudere en zieke dieren vinden nog zelden een nieuwe thuis. Maar een viervoeter in het bijzonder valt hem op: de hond Winter.

asiel1

De 6-jarige hond werd uit een verlaten gebouw gered waar ze compleet aan haar lot en zonder eten of water werd achtergelaten. Winter heeft een grote, hangende buik. Een teken dat een fokker haar gedwongen had om veel teveel puppy’s te baren. Omwille van haar ouderdom zal dit nooit meer goed komen. Voor Ronnie is dit echter geen bezwaar: “Dat is nu eenmaal zo als je baby’s hebt gehad” is de mening van de jongeman. Hij wordt door Winter meteen onder de kussen bedolven en het is liefde op het eerste gezicht. Nog dezelfde dag nemen Ronnie en zijn vriendin de hond mee naar huis. Geweldig dat deze hond toch nog een liefdevolle thuis heeft gevonden!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met elke hondeneigenaar die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.