De horrorkamer van dit dierenasiel bezorgt je ijskoude rillingen

Niemand houdt ervan dat dieren in een asiel soms geëuthanaseerd worden. Het is soms een onvermijdelijke keuze voor dieren die al te lang in het asiel verblijven en nog geen liefdevolle thuis hebben gevonden.

We geloven graag dat deze dieren op hun laatste ogenblikken met de nodige zorg en liefde worden behandeld, zodat ze weten dat het niet hun fout is. Een recent verhaal van een asiel in Manatee County doet ons echter twee keer nadenken.

Er zijn namelijk schokkende foto’s opgedoken van de praktijken in hun “dodenkamer.” Het toont hoe een hond en een kat in dezelfde ruimte gedood worden, terwijl het lijk van een andere hond nog gewoon op de grond ligt.

Welzijnsorganisaties zijn het erover eens dat dieren nooit gedood zouden mogen worden in een ruimte waar nog andere dode dieren aanwezig zijn, en dat om de stress te beperken. Er zijn zelfs foto’s waarop te zien is hoe een hond aan het lijk van een andere hond snuffelt, terwijl de twee personeelsleden apathisch toekijken.

De kamer is gevuld met de geur van de dood, terwijl een andere geketende hond zijn lot bang afwacht.

Toen het asiel hierover ondervraagd werd, zeiden ze later te zullen terugbellen om een verklaring af te leggen, maar het enige wat ondertussen gebeurde, is dat de camera’s verwijderd werden om verder bewijsmateriaal te vermijden.

DEEL dit bericht om dit soort praktijken te doen stoppen en wel nu!

Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.