De hond was verlamd, maar leert nu weer om te rennen en heeft daarom constant een glimlach op zijn gezicht [video]

De beslissing om een hond te laten inslapen, is ontzettend hard. Vaak blijf je met een schuldgevoel achter van zodra de knoop is doorgehakt en je denkt altijd na over de mogelijkheid dat hij misschien toch nog beter zou geworden zijn, moest je hem nog een laatste kans gegeven hebben.

verlamd

Een dobberman puppy genaamd Kenny zat in hetzelfde schuitje. Nadat hij een ongeval had gehad, raakte de pup verlamd en besliste de dierenarts dat het beter zou zijn om hem te laten inslapen omdat hij toch nooit meer zou kunnen lopen. Maar Kenny was het daarmee niet eens en zo min enkele liefdevolle mensen.

Dankzij het vertrouwen en het geduld van de mensen van de Two Hands Four Paws organisatie bewees Kenny iedereen ongelijk. Kenny en het personeel doorstonden verschillende operaties, maanden van revalidatie en geduld. Algauw kon de hond terug wandelen.

In de onderstaande video zijn we getuige van het onvermoeibare werk van de vrijwilligers en van Kenny. De video begint met Kenny die niet zomaar door de gang wandelt, maar regelrecht sprint – recht in de armen van zijn verzorger.

Het is moeilijk om niet ontroerd te zijn bij het zien van deze video. We zien immers hoe Kenny helemaal in een harnas ingepakt zit en met moeite zijn pootjes kan bewegen. Het einde is echter ronduit hartverwarmend en we zien Kenny niet anders doen dan zijn verzorgers overstelpen met dankbaarheid en kusjes.

DEEL deze geweldige revalidatie met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.