De hond moet eigenlijk afgemaakt worden. Maar als hij zijn eigenaar ziet, gooit hij zichzelf huilend tegen de tralies van zijn kooi

Barry Gearheart uit West Palm Beach in de Amerikaanse staat Florida is ontroostbaar als zijn geliefde pitbull “Titan” op een dag uit vanuit de laadbak van zijn auto werd gestolen.

Barry en Titan waren een onafscheidelijk duo omdat Barry hem als puppy adopteerde en hem eigenhandig grootbracht. Barry beweegt hemel en aarde om zijn lieveling terug te vinden. Barry zoekt overal en vraagt iedereen in de buurt of ze Titan gezien hebben, maar de hond blijft spoorloos.

Ook een jaar na de diefstal had Barry de hoop nog niet opgegeven. Op een Facebookpagina publiceert hij nogmaals een foto van Titan en vraagt mensen om hem te helpen bij zijn zoektocht.

titan1

Ditmaal krijgt hij wel antwoord. Een medewerker van een asiel vond dat de hond treffend geleek op een pitbull genaamd “Hank” die bij hen werd binnengebracht. Er diende zich echter niemand aan om hem af te halen. Hij is al wat ouder en kan niet zo goed met mensen overweg. Daarom had men besloten om hem overmorgen al te laten inslapen.

Barry laat alles vallen en haast zich naar het asiel. Als “Hank” hem ziet, is hij uitzinnig van vreugde, begint luid te blaffen en gaat wild tekeer tegen de tralies van zijn kennel. Ook Barry begint van geluk te huilen – “Hank” is inderdaad zijn beste vriend Titan.

Door de aandachtigheid van een goede asielmedewerker kon een tragedie vermeden worden. De twee werden op het nippertje toch nog herenigd.

Wat goed dat Barry de hoop nooit opgegeven heeft! DEEL deze wonderbaarlijke reünie met je vrienden op Facebook!


Bron: LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.