De herdershond in het asiel denkt dat haar eigenaars er zijn om haar op te halen. Maar in werkelijkheid willen ze een andere hond uitzoeken

Zuzu arriveerde in het dierenasiel van Los Angeles zoals alle andere honden: ellendig. En zo bleef ze ook dagenlang, ontroostbaar ondanks de inspanningen van het personeel en vrijwilligers van het asiel. “Ze is een lieve meid maar ik voelde verdriet en verwarring”, zei Desi Lara, een vrijwilliger van het Downey Animal Care Center. “De meeste honden spelen wel een beetje in de tuin, maar zij bleef daar maar nerveus uit haar ogen kijken.”

herder

Maar toen er plotseling een familie langskwam, kwam Zuzu helemaal tot leven. De familie kwam langs om een hond te adopteren, maar Zuzu zou ervoor zorgen dat ze niemand anders te zien kregen. Ze sprong langs het hek omhoog, haar staart draaide als een helikopter en ze rende wild heen en weer.

En de reden voor de plotse verandering in haar gedrag: ze begroette haar oude familie.

Maar ze wilden haar niet terug omdat ze bleef ontsnappen. Toen ze haar familie zag, dacht ze dat ze terug naar huis mocht. Maar het blije gevoel duurde niet lang. Haar familie ging verder …

Hartverscheurend. We hopen van harte dat iemand haar energieke persoonlijkheid wel waardeert en dat ze snel geadopteerd wordt.

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.