De getraumatiseerde hond gaat bij de slapende baby liggen. Wat er dan gebeurt, laat het internet van schattigheid uit elkaar springen

De Engelse Pointer hond Nora had in haar leven al heel wat verschrikkelijke dingen meegemaakt. Nadat ze van de mensen gered werd die haar mishandelden, is ze een zachtaardig, maar zeer angstig dier geworden, dat zeer voorzichtig is en zich voor iedereen eerst terugtrekt.

baby1

Sinds ze bij Elizabeth Spence uit Manitoba in Canada is toegekomen, heeft Nora een beetje meer vertrouwen in de mensen gekregen, maar ze blijft een zeer zenuwachtige en bange hond.

De grote uitzondering hierop is het jongste lid van de familie van Elizabeth, baby Archie. Toen Nora de kleine Archie leerde kennen, viel het Elizabeth meteen op dat de twee vrijwel onmiddellijk een sterke band hadden.

baby2

Toen ze zag hoe Nora beschermend bij haar baby in het wiegje kroop, greep ze meteen haar camera om deze schattige scène vast te leggen. Zo ontstond een hele reeks ontroerende en schattige foto’s.

baby3

De familie heeft nog drie geredde honden en drie katten, maar het is Archie van wie Nora het meeste houdt. De kleine jongen schijnt zich tussen haar poten zo goed te voelen als in de armen van zijn ouders.

baby4

baby5

Elizabeth wil met haar foto’s ook aantonen hoe zachtaardig en trouw honden die uit een asiel geadopteerd werden wel zijn – ook al hebben ze vaak een traumatische verleden achter zich.

“Vele mensen aarzelen om honden als deze in hun familie op te nemen, maar zoals mijn ervaringen en foto’s tonen, zijn geredde honden de liefste dieren die men zich kan voorstellen. En ze verdienen echt een kans om geadopteerd te worden!”, zegt ze.

baby6

Uiteraard is er altijd wel iemand in de buurt als ze samen een dutje doen.

baby7

baby8

Voor hen maakt het echter niet uit. Hun gecombineerde schattigheid brengt gewoon elk hart aan het smelten.

DEEL deze schattige foto’s om aan te tonen dat geredde honden de liefste wezens op aarde zijn!


Bron: Paw My Gosh en Instagram/wellettas

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.