De familiehond was een maand lang spoorloos verdwenen. Toen begon hun andere pup vreemd te doen

In Saskatchewan, Canada, raakte de hond van John en Cindy Billesbeger genaamd Bruno vermist. Het stel kon hem niet vinden op geen van zijn favoriete plekjes. Er ging een maand voorbij en ze begonnen het ergste te vrezen. Op een dag, op ongeveer een kilometer van hun huis, begonnen hun andere honden zich vreemd te gedragen.

hond1

John ging kijken wat hun aandacht precies had getrokken en John zag een put – wellicht een oude, vergeten waterput.

hond2

Op de bodem zat Bruno levend en wel. Bruno was er slecht aan toe. Hij kon niet blaffen en zijn ogen waren ingevallen.

hond3

Bruno had overal op zijn lichaam snijwonden en zweren die beginnen ontsteken waren. Hij had de kussentjes van zijn voeten geschuurd in zijn pogingen om uit de put te geraken.

hond5

John en zijn zoon kregen Bruno uit de put en namen hem meteen mee naar de dierenkliniek in Estevan. Bruno werd aan een baxter gelegd en het medisch personeel begon zijn verwondingen ogenblikkelijk te behandelen.

hond6

Bruno was ondervoed, gedehydrateerd en leed aan bloedarmoede. Maar het personeel zei dat hij geluk had gehad dat er nog een beetje water in de put zat, zodat hij het toch nog even had kunnen volhouden.

hond7

Bruno gaat er stilaan op vooruit, al herstelt hij nog verder in de dierenkliniek. Het personeel en de familie zijn optimistisch dat Bruno weldra naar huis kan!

hond8

We zijn zo blij dat Bruno gevonden en gered werd! Veel beterschap, Bruno!

hond9

DEEL deze redding met je vrienden!


Bron: CBC / Cindy Billesberger en Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.